BLOG

How To Do Your Eyebrows - The Right Way

Τα φρύδια σου είναι από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του προσώπου σου καθώς το σχηματίζουν. Το σχήμα τους παίζει καθοριστικό ρόλο στην εμφάνισή σου και διαμορφώνουν σημαντικά το σχήμα του προσώπου σου! Για αυτούς τους δύο λόγους (και άλλους πολλούς!) χρειάζεται να δώσεις ιδιαίτερη σημασία και να αφιερώσεις λίγο παραπάνω χρόνο έστω για μία φορά.

Book an appointment

Ένα από τα πιο βασικά και πρωταρχικά βήματα είναι να συμβουλευτείς τους ειδικούς! Κλείσε ένα ραντεβού όπου η αισθητικός θα σε συμβουλέψει για το πιο είναι το ιδανικό σχήμα για το πρόσωπό σου και θα σου τα σχηματίσει. Αυτό είναι το πιο καθοριστικό βήμα για τα τέλεια φρύδια! Και προσοχή! Καλό είναι να βρείτε μία αισθητικό που θα σας δώσει το καλύτερο αποτέλεσμα. Μόλις τη βρείτε μην την αλλάξετε για κανένα λόγο!

Don't get "tweezer-happy"

Είναι οκ να βγάλεις μερικές έντονες τριχούλες που μπορεί να εμφανιστούν μέχρι να πας στο ραντεβού σου, αλλά μην παρασυρθείς και πειράξεις παραπάνω από όσο χρειάζεται! Και αν είναι να κάνεις κάτι τέτοιο η ιδανική ώρα είναι μετά από ένα ζεστό μπάνιο, όπου οι πόροι έχουν ανοίξει και η τρίχα θα βγει πιο εύκολα. Προσεκτικά, τράβηξε την τρίχα με τη φορά που μεγαλώνει, προσέχοντας να μην έχεις πιάσει άλλες τριχούλες. Κάθε τρίχα μετράει! 

Brow products do make a difference

Αν τα φρύδια σου χρειάζονται μία βοήθεια, πχ. σε σημεία λείπουν τριχούλες ή χρειάζονται ενδυνάμωση, υπάρχουν προϊόντα που μπορούν να βοηθήσουν να καλυφθούν ή ακόμα και να λυθούν μόνιμα αυτά τα προβλήματα!

FOLTENE® PHARMA - Αγωγή ενδυνάμωσης για βλεφαρίδες & φρύδια

Αν τα φρύδια και οι βλεφαρίδες σου χρειάζονται ενδυνάμωση η συγκεκριμένη αγωγή είναι αυτό που έψαχνες! Το πατενταρισμένο συστατικό της Foltène®PHARMA διεγείρει και τονώνει τη φυσική αναγέννηση της τρίχας και βελτιώνει την ποιότητα της κερατίνης.

JANE IREDALE - Bitty Brow Kit (BRUNETTE)

Ένα σετ για τα φρύδια που θα σου λύσει τα χέρια! Το σετ περιλαμβάνει κερί φρυδιών, καστανή σκιά και δύο εργαλεία περιποίησης. Το διαφανές κερί συγκρατεί τα ατίθασα φρύδια και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν βάση για τη σκιά φρυδιών για μεγαλύτερη διάρκεια. Η ανθεκτική στο νερό σκιά γεμίζει και δίνει σχήμα στα φρύδια. Συσκευασία κατάλληλη για εύκολη μεταφορά, με καθρέφτη και μαγνητικό κλείσιμο.

LORD & BERRY - Magic Brow

Ένα μολύβι για τα φρύδια θα γεμίσει γρήγορα τα κενά και θα τα κάνει να δείχνουν γεμάτα. Η πρακτική συσκευασία του σου επιτρέπει με τη μία πλευρά να χρησιμοποιείς το μολύβι και από την άλλη με το χτενάκι (spoolie) να "απαλύνεις" το αποτέλεσμα και να κάνεις το χρώμα ένα με τις τρίχες των φρυδιών σου!

BEAUTY IS LIFE - Eyebrow Perfection

Ο πιο γρήγορος τρόπος να γεμίσεις και τιθασεύσεις τα φρύδια σου. Αυτή η εξαιρετικής ποιότητας μάσκαρα για τα φρύδια θα σε βοηθήσει να τονίσεις τα φρύδια σου με τον πιο φυσικό τρόπο και να τα διαμορφώσεις τέλεια!