BLOG

Μήπως Το Δέρμα Σου Χρειάζεται Βοήθεια Τώρα;

Your Skin Needs Help?

Γύρισες από διακοπές και το δέρμα σου "αντιμετωπίζει" κάποιες δυσκολίες να προσαρμοστεί; 

Αυτό είναι απόλυτο λογικό καθώς γυρνώντας και πάλι πίσω, ο καιρός είναι διαφορετικός, το νερό έχει άλλο pH και φυσικά η καθημερινότητά σου αλλάζει σε σχέση με αυτή των διακοπών σου. Έτσι, το δέρμα σου είναι φυσιολογικό να εμφανίσει κάποιους ερεθισμούς ή σπυράκια. Αν λοιπόν αντιμετωπίζεις τέτοια θέματα τα παρακάτω προϊόντα σίγουρα θα σε βοηθήσουν να έρθουν οι καλές "skin days" πίσω!

Mario Badescu Acne Facial Cleancer

Ένα καθαριστικό που περιέχει μέσα σαλικιλικό οξύ χαρίζοντας βαθύ καθαρισμό χάρη στην απολέπιση που κάνει. Η αφρώδης του σύνθεση θα χαρίσει μία αίσθηση καθαριότητας στην επιδερμίδα σου καθώς ενεργεί και αντιμετωπίζει προβλήματα της υπάρχουσας ακμής.

REN - Clarifying Clay Cleanser

Φυσικό αντιβακτηριδιακό καθαριστικό προσώπου με πηλό, σχεδιασμένο ώστε να αντιμετωπίζει και να προλαμβάνει σπυράκια και μαύρα στίγματα και να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, χαρίζοντας στο δέρμα υγεία, καθαριότητα και λεία όψη.

REN - Hot Cloth Cleanser

Απαλό καθαριστικό γαλάκτωμα πολλαπλών δράσεων. Καθαρίζει το δέρμα από τους ρύπους και το μακιγιάζ, αποσυμφορεί τους πόρους και απολεπίζει, αφήνοντας την επιδερμίδα ανανεωμένη, λαμπερή και απαλή, χωρίς να την ξηραίνει. Περιλαμβάνει ύφασμα Stay Warm το οποίο προσφέρει καλύτερη απομάκρινση των ρύπων από την επιδερμίδα!

Mario Badescu - Special Cucumber Lotion

Λοσιόν που καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα του προσώπου ενώ απομακρύνει σπυράκια και κοκκινίλες που προκαλεί η ακμή. Είναι κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες. Χρησιμοποίησέ το δύο φορές την ημέρα, μία πρωί και μία βράδυ, πριν την ενυδατική σου κρέμα!

Nip + Fab - Glycolic Scrub Fix

Απολεπιστικό προϊόν 3 σε 1 με 3% γλυκολικό και σαλικυλικό οξύ που ανανεώνει και χαρίζει λάμψη. ‘Ένα προϊόν μικροαπολέπισης που δρα στο βάθος των πόρων καθαρίζοντάς τους, λειαίνει την επιδερμίδα και μειώνει τις ατέλειες από την 1η χρήση.

Quick Fix Facials - Purifying Charcoal Mask

Mία μάσκα που περιέχει ενεργό άνθρακα, ο οποίος είναι πλούσιος σε ορυκτά και βοηθά στο βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας και των πόρων ενώ απομακρύνει τις τοξίνες. Το φρούτο του Δράκου, πλούσιο σε βιταμίνη C, ενυδατώνει και προάγει μια υγιή και λαμπερή επιδερμίδα, ενώ τα εκχύλισμα κανέλας είναι γνωστά για τις αντισηπτικές τους ιδιότητες, καθαρίζοντας σε βάθος την επιδερμίδα!

Mario Badescu - Drying Lotion

Ένα εξαιρετικό προϊόν για τοπική χρήση που περιέχει calamine και σαλυκιλικό οξύ, τα οποία βοηθούν στην εξάλειψη των σπυριών κατά τη διάρκεια της νύχτας. Μια επάλειψη από τη λοσιόν ξηραίνει και θεραπεύει τα σπυράκια γρήγορα! Εφάρμοσε με μία μπατονέτα τοπικά σε καθαρό δέρμα πριν κοιμηθείς.