BLOG

Bridal Makeup Inspiration

bride 5 Η εποχή που ξεκινάνε οι γάμοι πλησιάζει! Εάν λοιπόν προετοιμάζετε την πιο όμορφη ημέρα της ζωής σας τότε σίγουρα το μακιγιάζ σας είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που θα πρέπει να αναλογιστείτε! Εμείς συγκεντρώσαμε τις πιο inspirational φωτογραφίες για να πάρετε έμπνευση μαζί με μερικά tips που θεωρούμε σημαντικά για να ξέρετε εκείνη την ημέρα!

Flawless Skin

bride 1   Η επιδερμίδα σου είναι από τα πιο σημαντικά βήματα που θα πρέπει να προσέξεις εκείνη την ημέρα! Προτίμησε μία ελαφριά βάση που θα φωτογραφίζει ωραία, κάνοντας την επιδερμίδα σου να φαίνεται υγιή και λαμπερή σαν να ακτινοβολεί από μέσα! Αν έχεις ένα foundation που ήδη χρησιμοποιείς και ξέρεις και σου αρέσει το αποτέλεσμα, ζήτησε από τη makeup artist να χρησιμοποιήσει αυτό  ;-)

It's a lip matter

bride 2 Επειδή αυτή η ημέρα είναι μεγααααλη η επιλογή ενός nude κραγιόν είναι κατάλληλη. Έτσι ώστε αν αλλοιωθεί λίγο δεν θα είναι γρήγορα εμφανές. bride 3 Φυσικά κανείς δεν μπορεί να σας πει όχι εάν θέλετε να βάλετε κόκκινο κραγιόν. Όλες γνωρίζουμε πόσο εντυπωσιακό δείχνει σε κάθε επιδερμίδα!

Look me in the eyes

bride 4 Κι αν επιλέξετε nude χείλη μπορείτε να εστιάσετε όλη σας την προσοχή στα μάτια σας, κλέβοντας τα βλέμματα όλων, όχι μόνο του γαμπρού  ;-) Ένα smokey σε καφέ, γήινους τόνους είναι μία safe επιλογή που κολακεύει όλα τα χρώματα ματιών και είναι διαχρονικό. Όποια απόφαση κι αν πάρετε για το μακιγιάζ σας εκείνη την ημέρα είναι σημαντικό να νιώθετε άνετα και με αυτοπεποίθηση. Γιατί αυτή η ημέρα είναι για εσάς και τον άνθρωπό σας. Για αυτό ζήστε τη όπως εσείς έχετε φανταστεί!