BLOG

The Met Gala Highlights!

met gala 1 Τη Δευτέρα πραγματοποιήθηκε το Met Gala και δεν θα μπορούσαμε να μην παρατηρήσουμε πέρα από τα εντυπωσιακά φορέματα, τα ακόμα πιο υπέροχα μαλλιά και μακιγιάζ που ολοκλήρωναν τα looks των celebrities! Μαζέψαμε μερικά από τα αγαπημένα μας looks και τα αναλύουμε διεξoδικώς! blake lively metgala2017

Blake Lively: Ίσως η γυναίκα με το πιο φυσικό μακιγιάζ που πέρασε από το χθεσινό gala! Απαλοί τόνοι στα μάτια και nude χείλη ολοκλήρωσαν την εντυπωσιακή της εμφάνιση, αφήνοντας να πρωταγωνιστήσει το υπέροχο φόρεμα που φορούσε!

dianekrugermetgala2017

Dianne Kruger: Το απόλυτο beach-y look που όλες μας θέλουμε να έχουμε κάθε ημέρα! Τα μαλλιά της λες και έχει βγει μόλις από τη θάλασσα και το φρέσκο μακιγιάζ της μας έκανε να νοσταλγήσουμε ακόμα παραπάνω για το καλοκαίρι! Ο makeup artist έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην επιδερμίδα της, χαρίζοντάς της ένα look υγείας, ενώ τα ροδαλά χείλη της ταίριαξαν υπέροχα με το υπόλοιπο look! ashleygrahammetgala2017 Ashley Graham: Τι να πρωτοπούμε για το look της Ashley; Η uber λαμπερή επιδερμίδα της έκλεψε την παράσταση, ενώ τα "φυσικά" κοψίματα τόνισαν τα τέλεια ζυγωματικά της. Το look ολοκληρώθηκε τονίζοντας τα χείλη της με έντονο κόκκινο κραγιόν, κάνοντάς τα έτοιμα για φίλημα! kendal Kendal Jenner: Άλλο ένα look που λατρέψαμε! Απαστράπτουσα, ηλιοκαμένη επιδερμίδα και oragny-red κραγιόν ταίριαξαν υπέροχα με το total black φόρεμα της Kendal! Η side part χωρίστρα με το σπάσιμο προσέδιδε ένα "I woke up like this" εφέ. katebosworthmetgala2017 Kate Bosworth: Το συγκεκριμένο look είναι η επιτομή της ανατρεπτικής κλασικότητας! Βαριά κοσμήματα και total black outift σηματοδοτούν την κλασικότητα, ενώ το ανατρεπτικό μακιγιάζ με ροζ αποχρώσεις στα μάτια και κόκκινο κραγιόν κάνει τη διαφορά! We are obsessed! taylorhillmetgala2017 Taylor Hill: Το συγκεκριμένο look δείχνει ότι η ροζ σκιά είναι εδώ για να μείνει (και χαιρόμαστε ιδιαίτερα για αυτό)! Οι ροζ αποχρώσεις τόνισαν τα πρασινογάλανα μάτια της ενώ οι απαλοί ροζ τόνοι στα χείλη ολοκλήρωσαν το look! Σου προτείνουμε ανεπιφύλαχτα να δοκιμάσεις το συγκεκριμένο smokey look. emilyratajkowskimetgala2017 Emily Ratajkowski: Το εκθαμβωτικό μοντέλο τόλμησε να φορέσει πράσινο eyeliner για να τονίσει τα καφέ μάτια της, ενώ στην κάτω γραμμή των ματιών της ο makeup artist έπαιξε με χρυσή σκιά. Τα χείλη παραμένουν σε ήπιους τόνους έτσι ώστε να μην τραβήξουν την προσοχή από τα μάτια. Για εσένα που σε λίγους μήνες θα έχεις ηλιοκαμένη επιδερμίδα το συγκεκριμένο look θα ταιριάξει τέλεια σε μία βραδινή σου έξοδο! juliannemooremetgala2017 Julianne Moore: Το μακιγιάζ που επέλεξε η Julianne τονίζει την κλασική ομορφιά της! Μία ιδέα ροζ στα μάτια και στα χείλη δίνουν φρεσκάδα και ζωντάνια στην επιδερμίδα της, κάτι που μας κάνει να αγαπάμε το συγκεκριμένο look και να θέλουμε να το δημιουργήσουμε asap! Κάνε μία βόλτα στο #glowboxeshop και βρες τα items που σου λείπουν για να δημιουργήσεις το αγαπημένο σου look!