BLOG

Best Foundation Applicators

flawless

Το foundation είναι ένα από τα κυριότερα σημεία του μακιγιάζ. Είναι αυτό που καλύπτει τυχόν ατέλειες και μας κάνει να δείχνουμε ξεκούραστες και λαμπερές. Έτσι είναι σημαντικό να δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στη βάση μας και να παίρνουμε λίγο παραπάνω χρόνο κατά την εφαρμογή του. Ένα φυσικό και smooth αποτέλεσμα χωρίς να είναι ιδιαίτερα βαρύ είναι ο στόχος κάθε γυναίκας. Φυσικά τα εργαλεία που θα χρησιμοποιήσουμε για να το εφαρμόσουμε παίζουν καθοριστικό ρόλο! Εμείς κάναμε μία επιλογή και συγκεντρώσαμε τα αγαπημένα μας πινέλα για το foundation!

brushes Σύμφωνα με το αποτέλεσμα που θέλεις να πετύχεις χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις και το αντίστοιχο πινέλο. Έτσι,
  1. Αν το πρόσωπό σου έχει ατέλειες από σπυράκια και σημάδια ένα kabuki brush είναι αυτό που θα σου χαρίσει τη μεγαλύτερη κάλυψη. Τα συμπυκνωμένα και κοντά τριχάκια του θα απλώσουν το προϊόν ομοιόμορφα, προσφέροντας μεγάλη κάλυψη στα σημεία που το έχεις ανάγκη! Ακόμη ένα flat πινέλο θα σου δώσει επίσης στοχευμένη κάλυψη.
  2. Τα σφουγγαράκια έχουν γίνει η απόλυτη μόδα τα τελευταία χρόνια και μπορούμε να καταλάβουμε το λόγο. Ποτέ δεν περιμέναμε πως με ένα σφουγγάρι θα μπορούσαμε να κάνουμε τόσα πολλά και να έχουμε τόσα υπέροχα αποτελέσματα! Ανάλογα με το αν θα το βρέξεις ή όχι μπορείς να πετύχεις και διαφορετικό αποτελέσματα.
  3. Για εσένα που είσαι τυχερή και δεν έχεις κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με την επιδερμίδα σου και φοράς foundation από "hobby", τότε ιδανικό για εσένα πινέλο ονομάζεται stippling brush!
kabuki 1 Real Techniques - Expert Face Brush Οι βελούδινες, συνθετικές τρίχες του είναι κατασκευασμένες για να προσφέρουν ένα φυσικό αποτέλεσμα, το οποίο όμως παρέχει μεγάλη κάλυψη.   jane Jane Iredale - Foundation Brush Ένα flat πινέλο με συνθετικές τρίχες το οποίο απλώνει εύκολα και ομοιόμορφα το foundation και μπορείς να εστιάσεις στα  σημεία που θεωρείς ότι το έχεις περισσότερη ανάγκη.   sponge 1 Real Techniques - Miracle Complexion Sponge  Ένα από τα αγαπημένα μας σφουγγαράκια, το οποίο έχει μπει στην καθημερινότητά μας. Μας αρέσει ιδιαίτερα γιατί ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλουμε να πετύχουμε μας βοηθάει να το δημιουργήσουμε. Για ένα ανάλαφρο look βρέξε το σφουγγαράκι σε χλιαρό/ζεστό νερό, στράγγιξέ το καλά και είσαι έτοιμη να εφαρμόσεις το foundation! Αν πάλι θέλεις να έχεις μεγαλύτερη κάλυψη μπορείς να το αφήσεις στεγνό και να εφαρμόσεις κατευθείαν το foundation. Επειδή είναι στεγνό προσφέρει μεγάλη κάλυψη χωρίς να βαραίνει όμως το δέρμα! Extra tip: εμείς το χρησιμοποιούμε για να απλώσουμε το concealer και κάποιες φορές και την πούδρα μας για ένα ανάλαφρο αποτέλεσμα! marble Real Techniques - Miracle Diamond Sponge Ένα μοναδικό, εντυπωσιακό σφουγγαράκι που θα σου χαρίσει ομοιόμορφο αποτέλεσμα, ενώ το μοναδικό του σχέδιο διαφέρει σε κάθε σφουγγαράκι!   stippling Real Techniques - Stippling Brush Ένα πινέλο που θα σου χαρίσει ένα ανάλαφρο αποτέλεσμα, ενώ το ροζ κράτημα θα ξεχωρίσει στη συλλογή σου  ;-)   fiber Jane Iredale - Blending Brush Υψηλής ποιότητας πινέλο που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις είτε για να απλώσεις το υγρό foundation είτε την πούδρα σου!