BLOG

January Favourites!

221b0be1-891c-4a48-a590-24ad3acc73c7Ο πρώτος μήνα του χρόνου πέρασε κι εμείς μαζέψαμε τα αγαπημένα μας προϊόντα για τον μήνα Ιανουάριο! Προϊόντα skincare, μαλλιών και μακιγιάζ είναι μερικά από αυτά που θα βρείτε στο video που σας ετοιμάσαμε. Μην ξεχάσετε να κάνετε subscribe στο YouTube channel μας για περισσότερα videos!

Βρείτε όλα τα προϊόντα στο #glowboxeshop

item_2925_2925

FRUITS & FLEURS "OLIVE" - Creamy Gel Antiseptic Face Cleanser Ένα αντισηπτικό gel καθαρισμού για το πρόσωπο που θα αφαιρέσει κάθε ίχνος μακιγιάζ και ρύπων! Θα αφήσει το δέρμα σας καθαρό και ενυδατωμένο, χωρίς να νιώσετε ότι σας τραβάει. Είναι ιδανικό για λιπαρές/μεικτές επιδερμίδες, αλλά χάρη στην αλόη που περιέχει μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από πιο ξηρές επιδερμίδες.

item_1520_1520 YOUTH LAB - Beauty Tool Ένα βουρτσάκι καθαρισμού για το πρόσωπου που προσφέρει βαθύ καθαρισμό χωρίς να ερεθίζει το δέρμα. Εμείς το συνδυάσαμε με το παραπάνω gel καθαρισμού και ενθουσιαστήκαμε!  

item_3256_3256

NISIM - Argan Plus Wonder Oil Το συγκεκριμένο argan λάδι θα ενυδατώσει τις άκρες των μαλλιών σας και θα τα κάνει να δείχνουν υγιή και λαμπερά! Μας άρεσε ιδιαίτερα η συσκευασία του, καθώς έχει διπλό καπάκι που το κάνει εύκολο στη μετακίνηση καθώς και ότι το ψεκάζουμε στα μαλλιά μας, οπότε δεν χάνουμε προϊόν.

item_412_412

EGYPTIAN MAGIC - All Purpose Skin Cream Μία απίστευτα ενυδατική πολυχρηστική κρέμα για το πρόσωπο και το σώμα. Ιδανική για σημεία που έχουν ξηροδερμία. Εμείς την χρησιμοποιήσαμε και σαν κρέμα νύχτας και εντυπωσιαστήκαμε από την καταπραϋντική ιδιότητά της στις κοκκινίλες. βςι;φβψςιανινσ`νψσιονω

item_3156_3156 BLUE SCENTS - Night Jasmine Mία ενυδατική κρέμα για όλο το σώμα που θα σας ταξιδέψει με το άρωμα γιασεμιού που έχει και θα ενυδατώσει το σώμα σας με την υπέροχη και αναζωογονιτική υφή της. φνβςι;θβωνιεθρβνωειθςωνιεωνειοβψκςξαεωνβαιωνειωννειρνωειβω ειωνι

item_3266_3266

REAL TECHNIQUES - Prep + Prime Set Ένα χρήσιμο σετ με 5 προϊόντα που θα σας εξασφαλίσουν την τέλεια προετοιμασία για το μακιγιάζ. Εμείς ενθουσιαστήκαμε με το Under Eye Reviver με το οποίο απλώσαμε την ενυδατική μας κρέμα και νιώσαμε ένα κύμα δροσιάς και αναζωογόνησης! Και φυσικά θυμηθήκαμε πόσο πολύ μας αρέσει να απλώνουμε το foundation με το Miracle Complexion Sponge!