BLOG

Are you an oil "freak"? We definitely are!

oil 2 Oils, η λέξη που δεν θα σταματήσεις να αναφέρεις στις φίλες σου για το 2017, ακόμα κι αν έχεις λιπαρό δέρμα!

Χρησιμοποιώντας ένα λάδι μπορείς να ενυδατώσεις πολύ φυσικά την επιδερμίδα σου και να έχεις απίστευτα αποτελέσματα. Εμείς συγκεντρώσαμε 5 λόγους γιατί πρέπει να προσθέσεις τα λάδια στην ρουτίνα περιποίησής σου!

  1. Κάνουν καλό στην επιδερμίδα Κάθε λάδι προσφέρει και διαφορετικές ιδιότητες οι οποίες βοηθούν την επιδερμίδα να αντιμετωπίσει το όποιο πρόβλημα. Για παράδειγμα το coconut oil βοηθάει στην ξηρότητα του δέρματος, το έλαιο αμυγδάλου είναι πλούσιο σε ενυδατικά Ω-3 λιπαρά που το κάνουν κατάλληλο για τις ευαίσθητες επιδερμίδες.
  2. Προστατεύουν την επιδερμίδα Τα λάδια έχουν την καλή ιδιότητα να εισχωρούν στις βαθιές στρώσεις του δέρματος και να συγκρατούν τα "καλά" συστατικά εμποδίζοντας τοξίνες και άλλους εξωτερικούς παράγοντες να εισχωρήσουν προς τα μέσα. Ειδικά αυτές τις ημέρες που κάνει κρύο και βρίσκεστε σε μεγάλες πόλεις που η ατμόσφαιρα είναι μολυσμένη, το έλαιο τριαντάφυλλου, το οποίο είναι αντιοξειδωτικό, είναι ιδανικό για αυτές τις περιπτώσεις.
  3. Μπορούν να μειώσουν την εμφάνιση πόρων Εάν προβληματίζεσαι για το πως θα κάνεις τους πόρους σου να φαίνονται μικρότεροι, το μυστικό κρύβεται στα λάδια. Τα πολυτελή έλαια jojoba, macadamia και camellia βοηθούν στην απομάκρυνση των ρύπων μέσα από τους πόρους κάνοντάς τους λιγότερο εμφανείς. Προσοχή! Εάν δεν χρησιμοποιείς κάποιο λάδι καλής ποιότητας μπορεί να έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα.
  4. Καταπολεμούν ενεργά σπυράκια Μία από τις μόνιμες μάχες των γυναικών είναι πως θα κάνουν εκείνο το σπυράκι που έβγαλαν να εξαφανιστεί το συντομότερο δυνατόν! Η λύση βρίσκεται στα λάδια! Το πιο γνωστό λάδι που καταπολεμά τα σπυράκια είναι το tea tree oil. Εφάρμοσε με μία μπατονέτα μικρή ποσότητα επάνω στο σπυράκι, κοιμήσου το βράδυ και την επόμενη μέρα η διαφορά θα είναι αισθητή!
  5. Δημιουργεί έναν υπέροχο καμβά για το makeup! Τα έλαιά, ειδικά το έλαιο μανταρινιού και κολοκύθας, είναι αρκετά ενυδατικά και πηγαίνουν σε εκείνα τα σημεία που χρειάζονται άμεση ενυδάτωση. Έτσι, χάρη στις ιδιότητές τους, το δέρμα αναζοωγωνείται γρήγορα και έχει μία φρέσκια όψη! Δοκίμασέ το και θα δεις τη διαφορά στο μακιγιάζ σου  ;-)
Μερικά από τα αγαπημένα μας λάδια: Rose O12 Moisture Defence Oil REN - Rose O12 Moisture Defence Oil Για εσένα που έχεις ξηρό/αφυδατωμένο δέρμα, το Rose O12 Moisture Defence Oil είναι σχεδιασμένο να προσφέρει μέγιστη ενυδάτωση και μια ισχυρή ασπίδα συγκράτησης της υγρασίας. Λίγες σταγόνες είναι αρκετές για να καλύψεις όλο σας το πρόσωπο με ταμποναριστές κινήσεις. Μην ξεχάσεις την περιοχή του λαιμού!   Face Oil for Glowing Radiance ILA SPA - Face Oil for Glowing Radiance Το θαυματουργό λάδι προσώπου της Ila λατρεύεται από άντρες και γυναίκες παγκοσμίως. Είναι πλήρες σε απαραίτητα λιπαρά οξέα και αντιοξειδωτικά που καταπολεμούν τις ρυτίδες. Έτσι, αναζωογονεί, θρέφει και ενισχύει σε βάθος.   Organic Rosehip Serum BALM BALM - Organic Rosehip Serum Γενναιόδωρο πλούσιο serum ανάπλασης με αγριοτριανταφυλλιά, jojoba και έλαια μποράντζα εμποτισμένo με αιθέρια έλαια από λιβάνι, τριαντάφυλλο γεράνι, palmarosa, κέδρο και μανταρίνι! Η ιδανική βάση για το μακιγιάζ!   Ενυδατικό Έλαιο Προσώπου JURLIQUE - Ενυδατικό Έλαιο Προσώπου Πολυτελής θεραπεία προσώπου, ενυδατώνει βαθιά το δέρμα, απαλύνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων και βελτιώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Βοηθά στην προστασία από την απώλεια υγρασίας.   Εσένα ποιο είναι το αγαπημένο σου λάδι για πρόσωπο και σώμα; Αν δεν το έχεις ανακαλύψει κάνε μία "βόλτα" στο #Glowboxshop και είμαστε σίγουροι πως θα βρεις αυτό που θα ταιριάξει στις ανάγκες σου και θα ομορφύνει την ημέρα σου!