BLOG

Your New Year's Pamper Routine!

Glowbox pamper

Μέσα στις γιορτές όλες μας κάναμε αρκετές ατασθαλίες, είτε αφορούσαν το φαγητό είτε το δέρμα μας. Έτσι, η αρχή του χρόνου είναι η τέλεια αφορμή για να ξεκινήσουμε και πάλι να αποκτούμε τις παλιές καλές μας συνήθειες και ίσως να υιοθετήσουμε και νέες καλύτερες.

Εμείς μαζέψαμε για εσένα κάποια από τα αγαπημένα μας προϊόντα για να ξεκινήσεις το χρόνο δυναμικά με τις καλύτερες προοπτικές.

Glowbox castile-liquid-soap-roseDr. Bronner’s - Castle Liquid Soap Rose Με ιστορία που ξεκινάει από το 1948, η σύνθεση του βιολογικού έξτρα παρθένου ελαίου καρύδας, ελαιόλαδου, jojoba και ελαίου κάνναβης με αγνά αιθέρια έλαια, δημιουργεί ένα μοναδικό σαπούνι που καθαρίζει αποτελεσματικά χωρίς να ερεθίζει την επιδερμίδα. Ο βελούδινος αφρός θα αφήσει το δέρμα σας απαλό και μεταξένιο ενώ το υπέροχο άρωμα τριαντάφυλλου θα σας χαλαρώσει, αποβάλλοντας το άγχος της ημέρες.

glowbox-fruit-active-rejuvenating-mask

ELEMIS - Fruit Active Rejuvenating Mask Για να πετύχεις ένα καθαρό δέρμα που λάμπει η μάσκα προσώπου είναι από τα πιο σημαντικά προϊόντα που θα σε βοηθήσουν να το πετύχεις! Η Fruit Active Rejuvenating Mask προσφέρει βαθύ καθαρισμό, ενώ η φράουλα, το ακτινίδιο και η βάση καολίνης θα αναζωογονήσουν το θαμπό και ωχρό δέρμα, προσφέροντας δροσιστική αίσθηση!

glowbox-aphrodite-body-sculpture-%ce%b8%ce%b1%ce%bb%ce%b1%cf%83%cf%83%ce%b9%ce%bd%ce%bf-%ce%b1%ce%bb%ce%b1%cf%84%ce%b9-%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%83%ce%b7%cf%82Fresh Line - Aphrodite Body Sculpture Θαλασσινό Αλάτι Απολέπισης Αν μέσα στις γιορτές ήσουν από τις γυναίκες που έφαγες και το ευχαριστήθηκες και τώρα αναρωτιέσαι τι μπορείς να κάνεις για να αρχίσεις να νιώθεις λίγο καλύτερα με το σώμα σου, έχουμε να σου προτείνουμε αυτό το scrub της Fresh Line το οποίο είναι ένα αντικυτταριδικό απολεπιστικό σώματος με ένα μοναδικό συνδυασμό από θαλασσινό αλάτι, πλούσια φυτικά λάδια και αιθέρια έλαια, που συμβάλλει στην αποτοξίνωση, σύσφιξη και τόνωση του θαμπού δέρματος.

glowbox-kiwi-seed-oil-eye-creamAntipodes - Kiwi Seed Oil Eye Cream Όπως είναι γνωστό, το δέρμα γύρω από τα μάτια είναι πολύ ευαίσθητο και χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα. Έτσι, η Kiwi Seed Oil Eye Cream εμποτισμένη με βιταμίνη C, βοηθάει στην ανάπλαση του κατεστραμμένου ιστού, ενώ το avocado oil ενυδατώνει σε βάθος χαρίζοντας ένα λαμπερό δέρμα.

  glowbox-velvet-touch-hand-body-lotion-delicate-dew

Aqua Mineral Spa - Velvet Touch Hand & Body Lotion Delicate Dew Το σώμα μας πάντα διψάει για ενυδάτωση, ειδικά μετά το κρύο των προηγούμενων ημερών (!) οπότε μία πλούσια ενυδατική κρέμα σώματος και χεριών είναι must use! Η Velvet Touch Hand & Body Lotion Delicate Dew είνα μία πολυχρηστική κρέμα η οποία δίνει την αίσθηση της πολυτελούς περιποίησης που παίρνουμε μόνο όταν πηγαίνουμε σε κάποιο spa…  Γιατί λοιπόν να μην έχουμε αυτή την πολυτέλεια και στο σπίτι μας; Εμπλουτισμένη με έλαια αβοκάντο, ελιάς, jojoba και σταφυλοκουκουτσέλαιο θα προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και θα απομακρύνει κάθε ίχνος ξηρότητας.

glowbox-facial-spray-with-aloe-herbs-and-rosewaterMario Badescu - Facial Spray With Aloe, Herbs and Rosewater Καθώς ο χειμώνας είναι η εποχή που το δέρμα ταλαιπωρείται περισσότερο από ξηρότητα το αναζωογονητικό spray με ροδόνερο, αλόη και βότανα της εταιρείας Mario Badescu θα ενυδατώσει την επιδερμίδα σας! Extra tip: Ψεκάστε το κατά τη διάρκεια της ημέρας για να ανανεώσετε το μακιγιάζ σας.

glowbox-hair-scalp-treatment-woman-%ce%b1%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%b5%cf%82-%cf%84hinning-hair-shampooFoltene® Pharma - Hair & Scalp Treatment Woman Αμπούλες &Τhinning Hair Shampoo Για εσένα που ζητάς επειγόντως εντατική ενδυνάμωση στα μαλλιά σου το kit της Folten Pharma θα σε βοηθήσει να το πετύχεις! Οι ειδικές αμπούλες και τα σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης θα δυναμώσουν την εξασθενημένη τρίχα και θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις δυνατά και πλούσια μαλλιά!

glowbox-iwhite-instant-mouthwashiWHITE - Instant Mouthwash Επειδή δεν θέλουμε μόνο τις γιορτές να έχουμε ένα λευκό χαμόγελο, το iWhite Instant Mouthwash θα διατηρήσει το λευκό χρώμα στα δόντια σου ενώ παράλληλα τα ενδυναμώνει και τα προστατεύει από την πλάκα. Last but not least, σου χαρίζει δροσερή αναπνοή!   Τί λες λοιπόν; Εσύ δεν πείστηκες; Αν όχι ακόμα, μπορείς να βρεις μία μεγάλη ποικιλία στο #Glowboxshop που θα καλύψει όλες σου τις ανάγκες!