BLOG

Mascara Hacks

43c1daae7cd591e5ef6b6b2f59031837     Η αγαπημένη σου μάσκαρα τελείωσε αλλά ένα είναι σίγουρο, υπάρχει και μετά «θάνατον» ζωή, αρκεί να μην την πετάξεις! Το βουρτσάκι μιας τελειωμένης μάσκαρας είναι πιο χρήσιμο από ό,τι φαντάζεσαι, αφού είναι κατάλληλο τόσο για άψογο manicure, έως – εύκολο- τέλεια φρύδια! Σήμερα σου δείχνουμε μερικούς τρόπους να την αξιοποιήσεις! Ξέθαψε μισοτελειωμένες μάσκαρα από το καλοκαίρι, και ξεκίνα να τη χρησιμοποιείς:  
  • Στα φρύδια: Είναι αυτό που φαντάζεσαι! Ξέπλυνε καλά το βουρτσάκι από την τελειωμένη μάσκαρα και χρησιμοποίησέ το για να δώσεις σχήμα στα φρύδια σου!
  • Στα χείλη: Βρέξε το βουρτσάκι και πέρνα το πάνω από την επιφάνεια των χειλιών σου! Το αποτέλεσμα θα είναι σούπερ μαλακά χείλη! 
  • Για να κάνεις τέλειο manicure: Πέρνα τα νύχια σου με μια βάση. Στη συνέχεια, βούτηξε το βουρτσάκι σε ένα έντονο χρώμα βερνικιού! Πριν προλάβει να στεγνώσει, κάνε μια κάθετη ή και περισσότερες κάθετες και οριζόντιες γραμμές, δημιουργώντας έτσι ένα πολύ διαφορετικό manicure! 
  • Για να χτενίσεις τα μαλλιά σου: Αχα! Όχι όλα τα μαλλιά, αλλά οι φύτρες που πετάνε δεξιά και αριστερά μπορούν να γίνουν παρελθόν! Εσύ ψέκασε το βουρτσάκι  με λακ και χτένισε τις ενοχλητικές τρίχες που πετάνε. 
  • Για θεραπεία: Βούτηξε το βουρτσάκι σε καστορέλαιο, αμυγδαλέλαιο ή απλό ελαιόλαδο και πέρνα με αυτό φρύδια και βλεφαρίδες πριν κοιμηθείς! Το λάδι θα δράσει σε βάθος, θρεπτικά και σούπερ ενυδατικά!
  • Για να «φτιάξεις» την επόμενή σου μάσκαρα: Επανάλαβε μετά από εμάς: Η μάσκαρα δεν πέθανε, η μάσκαρα ζει! Το ήξερες ότι το βουρτσάκι είναι που κάνει τη μάσκαρά σου τόσο μοναδική; Κράτα το λοιπόν σε όσο καλύτερη κατάσταση γίνεται και χρησιμοποίησέ το- γιατί όχι- με μια φθηνότερη version!
images     Τόσο απλά, η μάσκαρά σου βρίσκει την χαμένη της ζωή, εσύ έχεις αντί για ένα τελειωμένο αξεσουάρ 6 ολοκαίνουργια και η beauty routine σου γίνεται πιο όμορφη και πιο απλή!