BLOG

Nuxe Sun

4cbd291902ebc21a542be59ca4d8be64 Girls just wanna have SUN, όλοι το ξέρουμε αυτό!  Η NUXE, μέσα από τη σειρά NUXE SUN καλύπτει καθεμία από εμάς: εμάς που θέλουμε να μαυρίσουμε, εμάς που καθόμαστε στη σκιά, εμάς που κολυμπάμε με τις ώρες και εμάς που προτιμάμε… τις αιώρες! Σήμερα σου δείχνουμε τα αγαπημένα μας προϊόντα που θα σου εξασφαλίσουν υγιές, ομοιόμορφο μαύρισμα ΚΑΙ λαμπερά μαλλιά! 2016-26-7--17-27-28 NUXE-SUN Tanning oil- Λάδι μαυρίσματος Πρόσωπο & σώμα SPF30 150ml Αν ανήκεις στην κατηγορία που θέλει να βάζει υψηλό δείκτη προστασίας αλλά δεν θέλει αυτό το άσπρο χρώμα που αφήνουν τα περισσότερα αντηλιακά, δοκίμασε το Tanning Oil! Χρησιμοποιείται σε πρόσωπο και σώμα και σου παρέχει προστασία SPF 30. Το δέρμα σου αποκτά λάμψη, ενυδατώνεται και εσύ μαυρίζεις σταδιακά και φυσικά!

Nuxe Sun Face Cream Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου SPF50 50ml

Στο πρόσωπο συνήθως χρησιμοποιούμε υψηλότερη προστασία, ωστόσο το συγκεκριμένο αντηλιακό βγαίνει για με SPF30 και με SPF50. Είναι κατάλληλο και για τις πιο ευαίσθητες από εμάς και εγγυάται πως αν μη τι άλλο, από τον ήλιο δεν θα καείς! Έχει κρεμώδη υφή, δεν αφήνει άσπρο χρώμα και μυρίζει τόσο όμορφα που λογικά δεν θα παραλείπεις να το ανανεώνεις όσο συχνά χρειάζεται! Επιπλέον, κρύβει μέσα του τόσα αντιοξειδωτικά συστατικά που εσύ μπορεί να βάζεις αντηλιακό αλλά ταυτόχρονα καταπολεμάς τις ελεύθερες ρίζες άκα τις αυριανές ρυτίδες! 2016-26-7--17-33-26

NUXE SUN Huile Lactee Capillaire Protectrice Hydratante

Τα μαλλιά μας ταλαιπωρούνται από τον ήλιο, και αυτό φαίνεται στις άκρες, κάθε τέλη Αυγούστου! Φέτος, χρησιμοποίησε το ολοκαίνουργιο προστατευτικό γαλάκτωμα για τα μαλλιά, με υάκινθο και ηλίανθο! Ενυδατώνει τα μαλλιά σου, προσφέροντάς τους ταυτόχρονα προστασία από την ακτινοβολία UV, το αλάτι και το χλώριο. Το χρώμα παραμένει αναλλοίωτο, ζωντανό και λαμπερό και γυρνάς από το νησί με την ίδια απόχρωση που πήγες!

NUXE-SUN Refreshing After-Sun Lotion for Face and Body 200ml

Last but not least, αυτό το after sun πέρα από την ενυδατική του δράση, κάνει και κάτι άλλο, πιο σημαντικό- τις διακοπές να κρατούν περισσότερο. Το μαύρισμα που με τόσο κόπο απέκτησες, διαρκεί περισσότερο, διατηρώντας έτσι το λαμπερό σου χρώμα! Είναι κατάλληλο για όλες τις επιδερμίδες, απορροφάται αμέσως χωρίς να κολλάει και το άρωμά του θα σου θυμίζουν τις νύχτες στο νησί, όσες μέρες ή εβδομάδες κι αν περάσουν. Τόσο εύκολα, μπορεί το καλοκαίρι σου να γεμίσει αρώματα, εσύ να αποκτήσεις εξωτικό μαύρισμα και οι διακοπές σου να κρατήσουν για πάντα! :)