BLOG

BeautyHacks!

Κόκκινο κραγιόν στα δόντια, μαλλιά που δεν στέκονται, ένα τελειωμένο eyeliner: έχουν συμβεί σε όλες και σήμερα σου δείχνουμε 10 beautyhacks για να κάνεις τη ζωή σου πιο εύκολη- και πιο όμορφη! 1. 10 λεπτά μασάζ με πάγο στο πρόσωπο, βοηθούν στην αντιμετώπιση της ακμής, στη μείωση των ρυτίδων και στην εξαφάνιση την μαύρων κύκλων! Woohoo!

6a332858a7fc79e3131101f131402518

 2. Ένα βερνίκι έχει άλλο χρώμα στο βαζάκι του και άλλο στα χέρια σου #beenthere. Κάνε μια στρώση με λευκό βερνίκι και αμέσως το χρώμα θα πάρει τα πάνω του! 4a2d364f2fd436e3af1d9efdf88e1b83       3. Τα τσιμπηδάκια για τα μαλλιά εκτός από το να χάνονται έχουν κι άλλον έναν χρήσιμο ρόλο! Σε βοηθούν να βγάλεις την ποσότητα που έχει απομείνει σε όλα τα σωληνάρια: κρέμες ματιών, οδοντόκρεμες κ.λπ!       4. Βάλε το βερνίκι των νυχιών σου στο ψυγείο 15 λεπτά πριν το χρησιμοποιήσεις! Θα απλωθεί στο νύχι πιο εύκολα και πιο… απαλά! 5. Θέλεις να βοηθήσεις τα νύχια σου να στεγνώσουν πιο γρήγορα; Βάλτα σε ένα μπολ με κρύο νερό για λίγα λεπτά και είσαι έτοιμη. :)

cold-water-nails

6. Φοράς έντονο κραγιόν; Κράτα το μακριά από τα δόντια σου, βάζοντας στα δόντια ελάχιστη ποσότητα βαζελίνης!

1

 7. Ξέμεινες από ρουζ; Το κραγιόν σου μπορεί να σε σώσει! Βάλε ελάχιστη ποσότητα στα μάγουλα και άπλωσε με τα δάχτυλά σου για να δώσεις χρώμα στη στιγμή! [caption id="attachment_1539" align="aligncenter" width="461"]2 Photo Creds: www.thebeautydepartment.com[/caption]  8. Ξέμεινες από eyeliner? Η μάσκαρα μπορεί να κάνει την ίδια δουλειά! 3  9. Ζέστανε τη μύτη του μολυβιού σου για ένα δευτερόλεπτο. Άστο να κρυώσει λίγο και δες τη γραμμή του μολυβιού σου να γίνεται παχιά και έντονη. [caption id="attachment_1541" align="aligncenter" width="461"]4 Photo Creds: www.thebeautydepartment.com[/caption] 10. Για να κάνεις  το χτένισμά σου να κρατήσει περισσότερο, βάλε λακ και στα τσιμπηδάκια που θα χρησιμοποιήσεις! Αυτά είναι τα 10 σημαντικότερα και ευκολότερα beauty hacks που κάθε κορίτσι πρέπει να γνωρίζει! Εσύ έχεις τη δική σου «ζαβολιά» να μας προτείνεις; Stay tuned για περισσότερα hacks – ήταν να μην γίνει η αρχή!