BLOG

Lord and Berry: How to!

FullSizeRender

Ανυπομονείς να παραλάβεις το δικό σου #ForgetMeNot Glowbox? Σήμερα σου δίνουμε μερικές ιδέες για να χρησιμοποιήσεις το Full Size Lord & Berry eye shadow pencil που θα βρεις στο κουτί σου! Ένα μολύβι που δεν είναι μολύβι, μια σκιά που δεν είναι σκιά-είναι κάτι ενδιάμεσο, πανεύκολο στη χρήση και σε μαύρο χρώμα για να ταιριάζει σε όλες!

Η χοντρή του μύτη το κάνει ιδανικό για να κάνεις το απόλυτο trend γύρω από τα μάτια σου, δημιουργώντας γεωμετρικά σχέδια. Επιπλέον, είναι τόσο μαλακό που είναι τέλειο αν θέλεις να απλώσεις λίγο στην εξωτερική γωνία του ματιού και με ένα πινέλο να σβήσεις προς τα μέσα, δημιουργώντας ένα επιμελώς ατημέλητο look, τα πρωινά που βιάζεσαι ή τα βράδια που θέλεις να τονίσεις τα μάτια σου!

Δημιούργησε αυθεντικά 60’s looks ή πιο drama queen looks απλώνοντας κατά μήκος του βλεφάρου σου και στη γωνία του κάτω.

Εμπνεύσου από τις φωτογραφίες, δημιούργησε το δικό σου look και μείνε ήσυχη γιατί είναι τόσο σταθερό που δεν θα φύγει όσες ώρες κι αν περάσουν! 

>Δημιούργησε γωνίες στην εξωτερική φυσική γωνία των ματιών σου!

LB1

>Μία ίσον καμία, για αυτό δύο γραμμές είναι μερικές φορές αυτό που χρειάζεται για να ανανεώσεις το look!

LB2

>Η αφηρημένη τέχνη έχει εφαρμογή και στο μακιγιάζ! Κάνε μια γραμμή κι ας μην είναι η πιο ίσια που υπάρχει, αρκεί να είναι έντονη!

LB3

>Nude μακιγιάζ με μόνο δύο τρίγωνα στις εξωτερικές γωνίες των ματιών σου; YES!

LB4

Hint: Αν οι γραμμές δεν είναι το δυνατό σου σημείο, η Lord and Berry έχει για εσένα, για εμάς, για όλες μας, ένα μολύβι που σβήνει τα λάθη χωρίς να σβήνει ολόκληρο το μακιγιάζ! Λέγεται «Ultimate Touch Pencil», και διορθώνει τα λάθη ακριβώς στα σημεία που χρειάζεται!

Εσύ ποιο look ανυπομονείς να δημιουργήσεις με το Lord&Berry σου;