BLOG

5 νέες φθινοπωρινές τάσεις ΤΩΡΑ!

Υπάρχουν τάσεις που δεν μπορούμε να περιμένουμε να κρυώσει ο καιρός για να τις δοκιμάσουμε. Πιστεύουμε ότι ταιριάζουν τέλεια στην μαυρισμένη μας επιδερμίδα και είμαστε αποφασισμένες να τις τολμήσουμε πριν καλά-καλά τελειώσει ο Αύγουστος και ας αναφέρονται στο φθινόπωρο. Ποιες είναι αυτές; Διάβασε προσεκτικά και κράτα σημειώσεις:
  • Το περίτεχνο eyeliner. Αυτό που μπορεί να ακουμπάει στην ρίζα του βλεφάρου και να περιγράφει τέλεια τα μάτια αλλά και το άλλο που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και ζωγραφίζει την περιοχή γύρω από τα βλέφαρα με τρόπο artistic και προχωρημένο
htg
  • Το κόκκινο. Το καθαρό κόκκινο της φωτιάς ή το άλλο που πορτοκαλίζει ή ακόμα και το τρίτο που έχει περισσότερο μπλε μέσα του και μοιάζει μοβ αλλά δεν είναι. Το κόκκινο, στα χείλη φυσικά, που μπορεί να το εφαρμόσεις τέλεια με πινελάκι ή άτσαλα με τα ακροδάχτυλα σου για να δώσεις απλώς λίγο χρώμα στο πρόσωπο σου.
  • Το έντονο ρουζ στα ζυγωματικά και όχι μόνο. Σε απόχρωση που ταιριάζει στην βάση σου και εφαρμοσμένο με φαρδύ πινέλο για να κάθεται ομοιόμορφα στην επιδερμίδα, το ρουζ είναι αυτό που θα δώσει στο πρόσωπο σου γοητευτικές γωνίες και θα σε κάνει να μοιάζεις φρέσκια, υγιής και γεμάτη ζωντάνια.
  • Οι μεταλλικές λάμψεις που δένουν τέλεια με το ηλιοκαμένο δέρμα και θα σε κάνουν να νιώθεις πιο λαμπερή και glamorous από ποτέ. Μια silver σκιά στο κινητό βλέφαρο, μια χρυσή μάσκαρα στις άκριες των βλεφαρίδων, λίγο χρυσόσκονη στα μάτια και η δουλειά έχει γίνει. Μια τάση που θα αγαπήσεις στις βραδινές σου εμφανίσεις και θα σε συνοδεύει όλη την επόμενη σεζόν για να μη σου πούμε και τον χειμώνα.
bv v  
  • Το smoky look που ποτέ δεν πεθαίνει και είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να αποκτήσει ένα πρόσωπο μυστήριο. Δημιουργημένο με μαύρες σκιές στην dark εκδοχή του ή με καφέ στην πιο ήπια μορφή του το smoky θα σε οδηγήσει απαλά και αβιάστα από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο.
Ξεκινάμε με αυτές χωρίς να αφήσουμε το καλοκαίρι πίσω μας και προχωράμε με γοργά βήματα στη νέα εποχή την οποία οφείλουμε να υποδεχτούμε με αισιοδοξία και χαρά. Ο Αύγουστος και ο Σεπτέμβριος είναι αδερφοί μήνες. Οι ανάγκες μας και οι επιθυμίες μας, τους μήνες αυτούς, είναι όμοιες. Μπλέκονται γλυκά μεταξύ τους και δίνουν πάντα ένα υπέροχο, πρωτότυπο αποτέλεσμα