Δωρεάν δείγματα με αγορές στο e-shop!

TAN ORGANIC

Πίσω από την ιδέα της TanOrganic βρίσκεται η Noelle O'Connor, μια γυναίκα με έντονο επιχειρηματικό ένστικτο.
Ξεκίνησε να ετοιμάζει την δημιουργία ενός προϊόντος αυτομαυρίσματος που θα είναι πιστοποιημένο και οργανικό.
Το 2010, ακόμα κι αυτή δεν ξέρει το πώς και το γιατί, αποφάσισε να πάρει μέρος σε ένα show για νέους επιχειρηματίες το «Dragons? Den».
Μελέτησε τους «Δράκους» (κριτές), τις διαφορετικές τεχνικές που ακολουθούν, τις διάφορες μικρές λεπτομέρειες που έδειχναν να τους ενδιαφέρουν.
Έπειτα από μαραθώνια αντιπαράθεση μαζί τους που διήρκεσε 2 ώρες και 40 λεπτά – τη μεγαλύτερη διήρκεσε ποτέ στο show – εντόπισε ότι ο Gavin Duffy (ειδικός στην χρήση των μέσων μαζικής ενημέρωσης και της επιχειρησιακής ανάπτυξης) του άρεσε η ιδέα.
Η αλήθεια είναι ότι της πρόσφερε 50,000 ευρώ για το 45% των μετοχών της εταιρείας πράγμα το οποίο δέχτηκε με μεγάλη χαρά!
Το πρώτο και μεγαλύτερο επίτευγμα ήταν όταν το Tan Organic έγινε το πρώτο μέχρι στιγμής, προϊόν αυτομαυρίσματος αναγνωρισμένο από την Ecocert.
Ακολουθώντας μια 18μηνη αυστηρή διαδικασία, το προϊόν ήταν έτοιμο να βγει στην αγορά με ασφάλεια για τους καταναλωτές.
Το ενδιαφέρον ανά τον κόσμο – Ευρώπη, Ηνωμένες Πολιτείες, Σκανδιναβία – ήταν τεράστιο και η Noelle ήταν πανέτοιμη!

Η TanOrganic είναι η πιο επιτυχημένη εταιρεία στην ιστορία του Dragons' Den show φτάνοντας το 1 εκατομμύριο ευρώ μόλις τους πρώτους 3 μήνες και συνεχίζοντας να μεγαλώνει και να δυναμώνει από τότε μέχρι σήμερα.
Το Tan Organic είναι διαθέσιμο διεθνώς και έχει αποκτήσει μια τεράστια ομάδα πιστών καταναλωτών που πραγματικά το λατρεύουν.
Η σειρά έχει επεκταθεί με την προσθήκη του Oil Arganic ένα προϊόν με κύρια σύστασή του το έλαιο Argan το οποίο ενυδατώνει την επιδερμίδα και εξασφαλίζει την τέλεια απόχρωση, συμπληρώνοντας το κύριο προϊόν, Tan Organic.
Πρόσφατα η Noelle εισήγαγε στην αγορά το μοναδικό Tanning Oil, το οποίο όπως και τα υπόλοιπα προϊόντα είναι απόλυτα φυσικό και χρησιμοποιείται όπως κάθε άλλο έλαιο σώματος, χωρίς την χρήση γαντιού.
Η σειρά ολοκληρώνεται με το Luxurious Tanning Glove επιδεικνύοντας για μια ακόμα φορά την επαναστατική σκέψη της Noelle.
Αναγνωρισμένη για την τελειομανία της και τον επαγγελματισμό της, η Noelle είναι αποφασισμένη να εισάγει στην αγορά προϊόντα 100% φυσικά.
Στόχος της είναι να κρατήσει ολόκληρο το προϊόν φιλικό προς το περιβάλλον καθώς επίσης φυσικό και βιολογικό
Οργανικό Έλαιο Αυτομαυρίσματος & Λάμψης για Πρόσωπο & Σώμα με διακριτικό Άρωμα Εσπεριδοειδών
Quick view Out of stock

Ιδανικό για όσους αναζητούν εκθαμβωτική λάμψη στην επιδερμίδα τους και ένα εμφανώς πολυτελές φυσικό μαύρισμα! Εμπλουτισμένο με αναπλαστικά & αντιγήραντικα εκχυλίσματα Aloe Vera και φλούδας πορτοκαλιού και ευεργετικά έλαια μποράντζα, αργκάν χαρίζει ενυδάτωση στην επιδερμίδα, χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας. Είναι ιδανικό για κάθε τύπο επιδερμίδας και...

Out of stock

Διατηρήστε το υπέροχο ηλιοκαμένο χρώμα στην επιδερμίδα σας με την Πολυβραβευμένη Οργανική Λοσιόν Αυτομαυρίσματος! 100% Φυσική Self-tan Λοσιόν για υπέροχη ομοιόμορφα μαυρισμένη επιδερμίδα! Περιέχει αναπλαστικά & αντιγήραντικα εκχυλίσματα Aloe Vera που χαρίζουν εξαιρετική ενυδάτωση!Αποδίδει σε σύντομο χρονικό διάστημα μεταξένια επιδερμίδα με ηλιοκαμένο...